Winkelwagen
Artikelen: 0
Volg ons op Google+ Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter English Italiano Deutsch FranÁaise
  Winkel » Aanmelden als klant
CategorieŽn
Selecteer op merk:

Wilton School worden

Aanmelden als klant  

Heeft u een bedrijf in het bakken, decoreren en/of verkopen van taarten, cupcakes, koekjes of chocolade producten of geeft u workshops, registreer u dan snel voor onze aantrekkelijke grootverbruik prijslijst.

Ook wederverkopers, zoals kookwinkels, bakkerijen, taartwinkels of online shops bieden wij toegang tot de producten van gerenommeerde leveranciers, zoals FunCakes en Wilton. FunCakes is het kwaliteitsmerk voor marsepein, fondant, bakmixen en taart ingrediënten in kant en klare consumenten verpakkingen. Indien u zich als wederverkoper registreert, kom u in aanmerking voor onze handels prijslijst, waarbij goede verkoopmarges te realiseren zijn.

Voor wederverkopers geldt dat hun winkel aantoonbaar geregistreerd staat in een daarvoor bestemd bedrijfspand vanuit waar de ondernemer opereert. Zowel het factuur als afleveradres moeten naar dit pand verwijzen. Tevens dient men als wederverkoper een vast verkooppunt te hebben van waaruit de goederen verkocht worden.

Bedrijven die op een huislocatie staan geregistreerd kunnen alleen voor de grootverbruik prijslijst in aanmerking komen.

Wat is nodig?
Registreren is alleen mogelijk voor zakelijke klanten, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf dient als hoofddoel werkzaam te zijn aan de taarten branche. Naast een geldig KVK nummer is ook een BTW nummer nodig voor registratie.

Hoe werkt het?
Na registratie via de site, worden de opgegeven bedrijfsgegevens gecontroleerd Indien akkoord ontvangt u van ons een e-mail met inloggegevens. Hiermee kunt inloggen op de site, waarbij de prijzen zichtbaar zijn volgens de ingedeelde prijslijst.

Aanmelden als klant

 

 

 

Volgende

Nieuwe producten

Waarom CakeSupplies?

Waarom CakeSupplies?

CakeSupplies Experience Centre

Contact

TelefoonMail ons

Informatie
Aanmelden als klant
Afhalen
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden CakeSupplies Experience Centre
Betaalmogelijkheden
CakeSupplies Experience Centre
Downloads
Leveringsvoorwaarden
Vacatures
Verzenden & Retourneren
Privacy
Neem contact op
  Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief BTW | Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Privacy | Algemene Voorwaarden | Neem contact op  


Copyright © 2017 CakeSupplies.nl