Winkelwagen
Artikelen: 0
Volg ons op Google+ Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter English Italiano Deutsch FranÁaise
  Winkel » Betaalmogelijkheden
CategorieŽn
Selecteer op merk:

Wilton School worden

Betaalmogelijkheden  

Bij CakeSupplies.nl heeft u verschillende betaalmogelijkheden:

  • MultiSafePay
  • Pro Forma
  • PayPal
  • Factuur en Automatische incasso


MultiSafePay
Onze directe betalingen gaan via MultiSafePay, die zorg draagt voor een snelle en veilige betaalomgeving. U kunt hierbij kiezen uit de betaalmethoden VisaCard, MasterCard of iDeal. Bij directe betaling via iDeal of creditcard kunnen we uw bestelling gelijk in behandeling nemen zodra de betaling is afgerond. U krijgt dan een orderbevestiging via e-mail. In het algemeen wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd.

Pro Forma
Bij het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via een Pro Forma factuur. Wanneer u Kiest voor Pro Forma, dan ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een Pro Forma factuur. Wij verzoeken u het factuurbedrag aan ons over te maken en ons binnen 3 werkdagen het betalingsbewijs hiervan te sturen. Na ontvangst van het betalingsbewijs nemen wij uw bestelling in behandeling en zullen wij deze in 2 werkdagen verzendklaar hebben. Ontvangen wij binnen de gestelde 3 werkdagen geen betalingsbewijs of de betaling zelf, dan zullen wij de order laten vervallen. Uw bestelling wordt pas verstuurd als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

PayPal
Indien u beschikt over een PayPal-account (deze kunt u gratis aanvragen op http://www.paypal.com/) dan kunt u voor deze optie kiezen. Na het bevestigen van uw bestelling komt u automatisch op het inlogscherm van PayPal. Nadat u met uw eigen gegevens heeft ingelogd, staan alle gegevens klaar en kunt u direct overgaan tot betalen.

Factuur en Automatische incasso
Indien u gedurende een periode van 6 maanden regelmatig bij ons besteld heeft, kunt u in aanmerking komen voor betaling op factuur of betaling via automatische incasso.

Op Factuur (alleen voor klanten in Nederland en België)
Voor betaling op factuur geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Indien voor deze betaalwijze wordt gekozen, wordt de bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de order verzonden. Het bedrag op de factuur dient te worden overgemaakt onder vermelding van het betreffende factuur nummer. De factuur wordt als PDF bestand gemaild naar het bij ons bekende e-mail adres. Indien gewenst kunt u deze zelf uitprinten voor uw administratie.

Automatische incasso (alleen voor klanten in Nederland)
Bij de betaalwijze automatische incasso wordt de factuur automatisch 8 dagen na factuurdatum door ons geïnd. Voor u als klant heeft deze betaalmethode als voordeel dat u automatisch 2% orderkorting ontvangt. Indien u gebruik wilt maken van automatische incasso dan kunt u het formulier daarvoor opvragen bij info@cakesupplies.nl. Het formulier dient volledig ingevuld en ondertekend (door de tekeningbevoegde volgens de KvK) aan ons gemaild of gefaxt te worden op 075 - 650 47 89. Zodra het formulier door ons is verwerkt en de betaalmethode in uw klantgegevens is aangepast, kunt u bestellen met als betaalwijze automatische incasso.

Volgende

Nieuwe producten

Waarom CakeSupplies?

Waarom CakeSupplies?

CakeSupplies Experience Centre

Contact

TelefoonMail ons

Informatie
Aanmelden als klant
Afhalen
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden CakeSupplies Experience Centre
Betaalmogelijkheden
CakeSupplies Experience Centre
Downloads
Leveringsvoorwaarden
Vacatures
Verzenden & Retourneren
Privacy
Neem contact op
  Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief BTW | Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Privacy | Algemene Voorwaarden | Neem contact op  


Copyright © 2017 CakeSupplies.nl