Winkelwagen
Artikelen: 0
Volg ons op Google+ Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter English Deutsch FranÁaise
  Winkel » Vacatures
CategorieŽn
Selecteer op merk:

Wilton School worden

Vacatures  

CakeSupplies.nl is een groothandel in taart decoratie artikelen en ingrediënten. Diverse vooraanstaande merken worden vanuit het hoofdkantoor in Wormer verkocht aan grootverbruikers en retailers in binnen- en buitenland.


Heeft u interesse in een functie bij ons in het magazijn, neem dan contact op met Luba uitzendbureau (Zaandam/Krommenie). Zij verzorgen voor ons de werving & selectie van het magazijn personeel.


Newcakes BV is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd te Wormer. Wij leveren een compleet assortiment op het gebied van taart en decoratie aan particulieren via www.deleukstetaartenshop.nl. Newcakes levert ook aan bedrijven in binnen- en buitenland via de web-shop www.cakesupplies.nl. Binnen ons bedrijf werken ongeveer 60 medewerkers op diverse afdelingen. Wegens de vele ontwikkelingen binnen ons bedrijf waarbij IT een grote rol speelt zijn wij op zoek naar een:

ICT coördinator

De projecten zijn gericht op onze verschillende websites, de webshop en de bedrijfsprocessen die hiermee samenhangen zoals fulfilment, online payments, customer service en logistiek. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van onze projecten, van concept tot oplevering. Per project bent je verantwoordelijk voor de samenwerking met externe partners. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende storingen en bugs en ben je in staat om deze op te lossen of te delegeren.

Taken/verantwoordelijkheden o.a.:

  • Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de implementatie
  • Aansturen van externe partners
  • Beheersing van de risico’s
  • Beheer van het projectbudget
  • Verzorgen van rapportages
  • Eerstelijns helpdesk

Profiel kandidaat
Je bent een gedreven allround IT-er met veel inzicht in en affiniteit met de huidige technologie van diverse systemen en koppelingen (ERP, interfaces, WMS, inkoopsoftware, veel verschillende maatwerkapplicaties) maar bent ook nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, technologieën en concepten. Tevens heb je kennis van algemene bedrijfsprocessen Je hebt een frisse blik, een hoge gunfactor, een proactieve instelling, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief sterk. Je hebt een groot oplossend vermogen, bent stressbestendig en hebt ervaring met projectmanagement maar ook als helpdeskmedewerker. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Werk- en denken op Hbo-niveau. Kennis van Magento is een pre.

Wij bieden een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie binnen onze professionele en groeiende onderneming. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Heb je belangstelling voor deze vacature stuur dan je motivatie brief en CV voor 31 augustus 2015  t.a.v. Angela Ross naar personeelszaken@newcakes.nl

Volgende

Nieuwe producten

Waarom CakeSupplies?

Waarom CakeSupplies?

CakeSupplies Experience Centre

Contact

TelefoonMail ons

Informatie
Aanmelden als klant
Algemene Voorwaarden
Afhalen
Betaalmogelijkheden
CakeSupplies Experience Centre
Downloads
Leveringsvoorwaarden
Vacatures
Verzenden & Retourneren
Privacy
Zin in ondernemen
Neem contact op
  Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief BTW | Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Privacy | Algemene Voorwaarden | Neem contact op  


Copyright © 2015 CakeSupplies.nl


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/newcakes/domains/cakesupplies.nl/public_html/includes/functions/sessions.php on line 150