Winkelwagen
Artikelen: 0
Volg ons op Google+ Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter English Deutsch FranÁaise
  Winkel » Vacatures
CategorieŽn
Selecteer op merk:

Wilton School worden

Vacatures  

CakeSupplies.nl is een groothandel in taart decoratie artikelen en ingrediënten. Diverse vooraanstaande merken worden vanuit het hoofdkantoor in Wormer verkocht aan grootverbruikers en retailers in binnen- en buitenland.


Heeft u interesse in een functie bij ons in het magazijn, neem dan contact op met Luba uitzendbureau (Zaandam/Krommenie). Zij verzorgen voor ons de werving & selectie van het magazijn personeel.


Stage Marketing/Communicatie (HBO)

Voor onze marketingafdeling zijn wij opzoek naar een HBO-stagiair in de richting marketing/communicatie. De marketing- en communicatie afdeling bestaat uit 4 personen (incl. de manager). Er worden zeer veel werkzaamheden uitgevoerd op zowel online als offline marketinggebied. Denk hierbij aan het schrijven van teksten, opstellen van mailings, onderhouden en ontwikkelen social media, opmaken van drukwerk, verzorgen van analyses, bedenken van acties, opzetten joint promotions en de aanwezigheid op beurzen. 

Je gaat ons tijdens je meewerkstage ondersteunen bij allerlei zaken op zowel online als offline marketing gebied, zoals het schrijven van wervende teksten voor websites en social media kanalen, het verzorgen van analyses en het bedenken en evalueren van marketingacties. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het beheren van websites en assisteer je bij beursdeelnames.

De volgende vaardigheden en competenties zijn van belang:

  • Affiniteit met internet en social media
  • Een enthousiast, pro-actief, nauwkeurig en flexibel persoon
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal , Frans en/of Duits is een pré.
  • Je bent bekend met het bakken en decoreren van taart

Behalve werkzaamheden voor CakeSupplies, zal je ook ingezet worden voor werkzaamheden t.b.v. de zusterondernemingen Deleukstetaartenshop.nl (webshop en franchisewinkels) en FunCakes (productlijn). Op deze manier krijg je te maken met zowel B2B- als B2C-marketing en is je stage zeer veelzijdig.

Interesse? Stuur je motivatie en CV t.a.v. Fung Yee To naar marketing@newcakes.nl

 

Volgende

Nieuwe producten

Waarom CakeSupplies?

Waarom CakeSupplies?

CakeSupplies Experience Centre

Contact

TelefoonMail ons

Informatie
Aanmelden als klant
Algemene Voorwaarden
Afhalen
Betaalmogelijkheden
CakeSupplies Experience Centre
Downloads
Leveringsvoorwaarden
Vacatures
Verzenden & Retourneren
Privacy
Zin in ondernemen
Neem contact op
  Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief BTW | Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Privacy | Algemene Voorwaarden | Neem contact op  


Copyright © 2015 CakeSupplies.nl


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/newcakes/domains/cakesupplies.nl/public_html/includes/functions/sessions.php on line 150