Winkelwagen
Artikelen: 0
Volg ons op Google+ Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter English Deutsch FranÁaise
  Winkel » Vacatures
CategorieŽn
Selecteer op merk:

Wilton School worden

Vacatures  

CakeSupplies.nl is een groothandel in taart decoratie artikelen en ingrediënten. Diverse vooraanstaande merken worden vanuit het hoofdkantoor in Wormer verkocht aan grootverbruikers en retailers in binnen- en buitenland.


Heeft u interesse in een functie bij ons in het magazijn, neem dan contact op met Luba uitzendbureau (Zaandam/Krommenie). Zij verzorgen voor ons de werving & selectie van het magazijn personeel.


Junior ICT coördinator

Je helpt mee aan de implementatie van onze ICT-projecten, van concept tot oplevering. Deze projecten zijn gericht op onze verschillende websites, de webshops en de bedrijfsprocessen die hiermee samenhangen zoals logistiek, customer service, sales, marketing en financiële administratie. Je zorgt hierbij voor een soepele samenwerking met (en tussen) onze externe IT-partners. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende storingen en bugs en ben je in staat om deze op te lossen of te delegeren.

Taken/verantwoordelijkheden o.a.:

 • Helicopterview over projecten en hun effect op de diverse systemen
 • Inventarisatie van de risico’s
 • Aansturen van externe partners
 • Eerstelijns helpdesk
 • Verzorgen van rapportages

Profiel kandidaat
Je bent een gedreven ICT-er en hebt affiniteit met de diverse systemen en koppelingen (ERP, interfaces, WMS, inkoopsoftware en veel verschillende maatwerkapplicaties) maar bent ook nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, technologieën en concepten. Tevens heb je interesse in  algemene bedrijfsprocessen en ben je in staat voor jezelf overzicht te creëren in de samenhang tussen deze processen. In deze “spilfunctie” is een sterke en flexibele persoonlijkheid van belang. Je hebt een frisse blik, een hoge gunfactor, een proactieve instelling, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief sterk maar bezit bovenal de wil om te leren.  Je hebt een groot oplossend vermogen, bent stressbestendig en hebt reeds ervaring opgedaan als ICT medewerker. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Werk- en denken op Hbo-niveau. Kennis van Magento is een pre.

Wij bieden een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie binnen onze professionele en groeiende onderneming. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Heb je belangstelling voor deze vacature stuur dan je motivatie brief en CV voor 31 december 2015 t.a.v. Angela Ross naar personeelszaken@newcakes.nl


Sales analist
Fulltime (40 uur)


De afdeling inside sales richt zich met name op het ondersteunen van het CakeSupplies salesteam en het verwerven van new business. Vanuit inside sales worden de verschillende omzetrapportages verzorgd en wordt de omzetontwikkeling in de verschillenden landen en kanalen nauwgezet gevolgd. Daarnaast worden er  gerichte sales acties uitgevoerd, zowel bij onze bestaande als potentiele nieuwe klanten. Er is nauwe samenwerking met sales, marketing en customer service.


Taken/verantwoordelijkheden o.a.:

 • het maken van omzetanalyses en het initiëren van acties naar aanleiding hiervan
 • ondersteuning van en samenwerking met buitendienst bij sales projecten, zowel voor acquisitie als bij bestaande klanten
 • zoeken en benaderen nieuwe klanten binnen Europa
 • het evalueren van promoties samen met marketing

Profiel kandidaat
Je hebt een commerciële inslag en bent zeer bedreven in Excel. Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je kunt zelfstandig werken, bent enthousiast, klantgericht en doortastend. Affiniteit met taart en decoratie is een pré. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Wij bieden een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie binnen onze professionele en groeiende onderneming. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Heb je belangstelling voor deze vacature stuur dan je motivatie brief en CV voor 31 december 2015 t.a.v. Angela Ross naar personeelszaken@newcakes.nl


Stage Marketing/Communicatie (HBO)

Voor onze marketingafdeling zijn wij opzoek naar een HBO-stagiair in de richting marketing/communicatie. De marketing- en communicatie afdeling bestaat uit 6 personen (incl. de manager). Er worden zeer veel werkzaamheden uitgevoerd op zowel online als offline marketinggebied. Denk hierbij aan het schrijven van teksten, opstellen van mailings, onderhouden en ontwikkelen social media, opmaken van drukwerk, verzorgen van analyses, bedenken van acties, opzetten joint promotions en de aanwezigheid op beurzen. 

Je gaat ons tijdens je meewerkstage ondersteunen bij allerlei zaken op zowel online als offline marketing gebied, zoals het schrijven van wervende teksten voor websites en social media kanalen, het verzorgen van analyses en het bedenken en evalueren van marketingacties. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het beheren van websites en assisteer je bij beursdeelnames.

De volgende vaardigheden en competenties zijn van belang:

 • Affiniteit met internet en social media
 • Een enthousiast, pro-actief, nauwkeurig en flexibel persoon
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal , Frans en/of Duits is een pré.
 • Je bent bekend met het bakken en decoreren van taart

Behalve werkzaamheden voor CakeSupplies, zal je ook ingezet worden voor werkzaamheden t.b.v. de zusterondernemingen Deleukstetaartenshop.nl (webshop en franchisewinkels) en FunCakes (productlijn). Op deze manier krijg je te maken met zowel B2B- als B2C-marketing en is je stage zeer veelzijdig.

Interesse? Stuur je motivatie en CV t.a.v. Fung Yee To naar marketing@newcakes.nl

Volgende

Nieuwe producten

Waarom CakeSupplies?

Waarom CakeSupplies?

CakeSupplies Experience Centre

Contact

TelefoonMail ons

Informatie
Aanmelden als klant
Algemene Voorwaarden
Afhalen
Betaalmogelijkheden
CakeSupplies Experience Centre
Downloads
Leveringsvoorwaarden
Vacatures
Verzenden & Retourneren
Privacy
Zin in ondernemen
Neem contact op
  Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief BTW | Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Privacy | Algemene Voorwaarden | Neem contact op  


Copyright © 2015 CakeSupplies.nl


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/newcakes/domains/cakesupplies.nl/public_html/includes/functions/sessions.php on line 150