Winkelwagen
Artikelen: 0
Volg ons op Google+ Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter English Deutsch FranÁaise
  Winkel » Vacatures
CategorieŽn
Selecteer op merk:

Wilton School worden

Vacatures  

CakeSupplies.nl is een groothandel in taart decoratie artikelen en ingrediënten. Diverse vooraanstaande merken worden vanuit het hoofdkantoor in Wormer verkocht aan grootverbruikers en retailers in binnen- en buitenland.

 


Demonstratrices gezocht!

Gezien de toenemende buitenlandse belangstelling voor onze merken en producten, staan we regelmatig op internationale beurzen. Op deze beurzen presenteren wij de merken die wij vertegenwoordigen en geven we demonstraties van onze producten. Voor dit laatste zijn wij op zoek naar enthousiaste demonstratrices, die ons op oproepbasis willen ondersteunen.

Een vereiste is affiniteit en ervaring met taartdecoratie. Een uitstekende mondelinge beheersing van de Duitse, Franse en/of Italiaanse taal is van groot belang. De demonstraties op de stand zullen in deze talen gegeven worden. Heeft u interesse? Stuur dan uw motivatie en CV zo spoedig mogelijk naar personeelszaken@newcakes.nl en wie weet staat u in november al samen met ons op een beurs!

Plaatsingsdatum: 15 oktober 2014


Heeft u interesse in een functie bij ons in het magazijn, neem dan contact op met PDZ Uitzendbureau in Wormerveer. Zij verzorgen voor ons de werving & selectie van het magazijn personeel.

Volgende

Nieuwe producten

Waarom CakeSupplies?

Waarom CakeSupplies?

CakeSupplies Experience Centre

Contact

TelefoonMail ons

Informatie
Aanmelden als klant
Algemene Voorwaarden
Afhalen
Betaalmogelijkheden
Downloads
Leveringsvoorwaarden
Vacatures
Verzenden & Retourneren
Privacy
Zin in ondernemen
Neem contact op
  Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief BTW | Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Privacy | Algemene Voorwaarden | Neem contact op  


Copyright © 2015 CakeSupplies.nl


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/newcakes/domains/cakesupplies.nl/public_html/includes/functions/sessions.php on line 150