Winkelwagen
Artikelen: 0
Volg ons op Google+ Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter English Italiano Deutsch FranÁaise
  Winkel » Verzenden & Retourneren
CategorieŽn
Selecteer op merk:

Wilton School worden

Verzenden & Retourneren  

CakeSupplies.nl gaat ervan uit dat de zendingen u in uitstekende staat zullen bereiken. Bij pakketzendingen maken wij gebruik van verschillende vervoerders afhankelijk van de bestemming. Bij grotere orders (startgewicht varieert per bestemming) zal een palletvervoerder worden gebruikt. De prijzen van palletzendingen zijn op basis van europallets en afhankelijk van de bestemming. Neem voor meer informatie over de verschillende tarieven contact op met onze klantenservice. Getracht wordt de bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de order te versturen.
 
Op de dag dat de bestelling bij ons vandaan is verzonden, versturen wij een e-mail waarin wij vermelden dat de order verzonden is met daarbij de factuur in pdf formaat. Nadat deze mail is ontvangen wordt het pakket in 98% van de gevallen de volgende dag (maandag t/m vrijdag) aangeboden op het aangegeven adres in Nederland en België. Voor Duitsland is de overkomstduur 1-2 werkdagen, voor overige landen 3 tot 7 werkdagen.

Verzendkosten (excl. BTW)

Neem voor meer informatie over de verschillende tarieven contact op met onze klantenservice.

Land Per 20 kg (pakket)  Per 30 kg (pakket)   Land Per 20 kg (pakket) Per 30 kg (pakket)
België   € 4,95   Litouwen   € 20
Bulgarije   € 20   Luxemburg   € 7,50
Denemarken   € 10   Malta € 40  
Duitsland   € 7,50   Nederland   € 4,95
Estland   € 20   Noorwegen € 40  
Finland   € 20   Oostenrijk   € 10
Frankrijk   € 10   Polen   € 15
Griekenland € 40     Roemenië   € 20
Groot Brittannië   € 12,50   Slovenië   € 15
Hongarije   € 15   Slowakije   € 10
Ierland   € 20   Tsjechië   € 10
Italië   € 10   Turkije € 40  
Kroatië   € 35   Zweden   € 20
Letland   € 20   Zwitserland € 40  


Niet thuis/Zaak gesloten?
Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op maandag t/m vrijdag, laat de vervoerder een “niet thuis bericht” achter met daarop een telefoonnummer. U kunt daar een nieuwe bezorg afspraak maken. Dat kan op zijn vroegst een afspraak zijn voor de eerstvolgende werkdag. Nadat u het "niet thuis" bericht heeft ontvangen, heeft u 5 dagen om te reageren bij de GLS of PostNL.

Indien zij niets van u vernemen, wordt het pakket retour gestuurd naar CakeSupplies.nl. Indien wij het alsnog naar u toesturen, dient u nogmaals de verzendkosten te betalen.

Bezorging op alternatief adres
Bent u op werkdagen grotendeels niet aanwezig, dan kunt u ons een alternatief bezorgadres geven. Dit adres kunt u van te voren aanmaken in uw account op de website. Bij het afronden van uw bestelling kiest u dan voor levering op dit adres.

FlexDelivery Service
Nederlandse klanten die hun bestelling als pakket via GLS geleverd krijgen kunnen gebruik maken van FlexDelivery Service. Dit stelt u in staat nog voor de eerste levering aan te geven hoe en wanneer het pakket geleverd moet worden. Zodra wij uw pakket aanbieden aan GLS ontvangt u een e-mail met track & trace gegevens van uw zending. Als u tijdig op deze mail reageert, kunt u aangeven of de zending op een andere dag moet worden aangeboden of toch bij een PakketShop of GLS depot moet worden klaargelegd. Reageert u niet, dan wordt de zending zoals gebruikelijk de volgende werkdag aangeboden. Na ontvangst van de mail heeft u tot 12 uur ’s nachts de tijd om hierop te reageren.

Mocht u niet thuis zijn, dan laat de bezorger altijd een kaartje achter, maar u ontvangt ook een e-mail bericht. Hiermee kunt u snel en eenvoudig aangeven of de zending op een andere dag nogmaals moet worden aangeboden of dat de zending door GLS bij een Pakketshop of GLS depot moet worden klaargelegd zodat u deze kunt afhalen. Ook wanneer de zending bij de buren wordt afgeleverd ontvangt u een e-mail bericht met specifieke afleverinformatie. Snel, betrouwbaar en gemakkelijk!
Belgische klanten kunnen nog geen gebruik maken van FlexDelivery Service. Wel ontvangt u een e-mail bericht zodra wij uw pakket aan GLS hebben aangeboden met daarin de track & trace gegevens van uw zending. Dit geldt ook voor alle GLS palletzendingen binnen Nederland en België.

Traceren van pakketten en pallets (alleen voor klanten buiten Nederland en België)
Voor het versturen van zendingen buiten Nederland en België werken wij samen met verschillende pakket- en palletvervoerders. Niet alle vervoerders bieden online track & trace service. Mocht uw pakket of pallet nog niet zijn afgeleverd binnen de doorgegeven termijn, dan kunt u het best een e-mail sturen naar info@cakesupplies.nl o.v.v. het ordernummer. Wij doen dan graag navraag voor u bij de betreffende vervoerder.

Klopt er iets niet?
Mocht er met de inhoud van het pakket of pallet iets mis zijn gegaan, dan verzoeken wij u binnen twee dagen na ontvangst van uw bestelling contact op te nemen met CakeSupplies.nl bij voorkeur via e-mail info@cakesupplies.nl onder vermelding van uw ordernummer of telefonisch +31 (0)75 - 650 47 85.

Retourneren
Retourzendingen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CakeSupplies.nl zijn niet toegestaan.

CakeSupplies.nl accepteert de volgende retourzendingen, mits binnen 7 werkdagen teruggestuurd, vergezeld van de originele pakbon en in de originele verpakking:

  • Elk artikel in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat.
  • Een brief met de reden van retourzending en uw bank/gironummer waarop het aankoopbedrag teruggestort kan worden (wij crediteren niet de reeds gemaakte verzendkosten).

CakeSupplies.nl accepteert geen retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. De kosten voor de retourzending dient u zelf te betalen. Ook draagt u zelf het risico van retourzending.

Adres retourzendingen:
CakeSupplies.nl
Bruynvisweg 3
1531 AX Wormer
Nederland

Volgende

Nieuwe producten

Waarom CakeSupplies?

Waarom CakeSupplies?

CakeSupplies Experience Centre

Contact

TelefoonMail ons

Informatie
Aanmelden als klant
Afhalen
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden CakeSupplies Experience Centre
Betaalmogelijkheden
CakeSupplies Experience Centre
Downloads
Leveringsvoorwaarden
Vacatures
Verzenden & Retourneren
Privacy
Neem contact op
  Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief BTW | Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Privacy | Algemene Voorwaarden | Neem contact op  


Copyright © 2017 CakeSupplies.nl