Registeren als klant

U heeft een bedrijf in het bakken en/of decoreren van taarten, cupcakes, koekjes of chocoladeproducten. U geeft workshops over het bakken en/of decoreren van taarten en andere zoetigheden. Of u bezit als wederverkoper een kook- of taartwinkel, bakkerij of online shop. In die gevallen is CakeSupplies de groothandel waarop u kunt bouwen. Registreer u snel als klant en profiteer van onze aantrekkelijke prijslijsten voor grootverbruikers of de handelsprijslijst voor wederverkopers, waarmee u zichzelf verzekert van goede verkoopmarges. 

Door klant te worden van CakeSupplies krijgt u toegang tot de producten van gerenommeerde merken als FunCakes en Wilton. Als professional werkzaam in de taartenbranche zult u als geen ander weten dat u daarmee kwaliteit in smaak, gebruik en duurzaamheid in huis haalt. Wat heeft u nodig om klant te worden?

Aanmelden als klant is alleen mogelijk voor zakelijke klanten, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf dient als hoofddoel werkzaam te zijn in de taartenbranche. Naast een geldig KVK-nummer vragen wij ook een BTW-nummer voor registratie. Voor wederverkopers geldt dat hun winkel aantoonbaar geregistreerd staat in een daarvoor bestemd bedrijfspand vanuit waar de ondernemer opereert. Zowel de factuur als het afleveradres moeten naar dit pand verwijzen. Tevens dient men als wederverkoper een vast verkooppunt te hebben van waaruit de goederen verkocht worden.Bedrijven die op een huislocatie staan geregistreerd kunnen alleen voor de grootverbruikersprijslijst in aanmerking komen.Hoe registreert u zich?

Voldoet u aan bovenstaande eisen, dan verwelkomen we u graag als klant van CakeSupplies. Na registratie via de site, worden de opgegeven bedrijfsgegevens door ons gecontroleerd. Zodra deze zijn goedgekeurd, ontvangt u van ons een e-mail met inloggegevens. Hiermee kunt u inloggen op de site en gebruikmaken van de op u van toepassing zijnde prijzen.