Katy Sue Mould Holly & Mistletoe by Nicholas Lodge

SKU
NLC003
Merk
Katy Sue
EAN
5060114806900
Omverpakking
1
Handelseenheid
3

Klant worden bij CakeSupplies

Helaas, u bent nog geen klant bij ons en kunt daarom de prijs- en bestelinformatie nog niet zien.

CakeSupplies is voor elke professional in de taartdecoratiebranche dé groothandel voor het inkopen van taartartikelen en ingrediënten. Het brede assortiment, dat continu wordt uitgebreid en vernieuwd, bestaat uit ruim 5000 artikelen van topkwaliteit. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 kwaliteitsmerken zoals FunCakes, Wilton, Satin Ice, PME & JEM, Rainbow Dust, Renshaw, Squires Kitchen, FMM, House of Marie, LorAnn Oil en meer.

  • One-stop-shop
  • Snelle levering: meer dan 5000 producten op voorraad
  • Persoonlijke ondersteuning gebaseerd op internationale ervaring en kennis
  • Eerlijke en competitieve condities

CakeSupplies levert uitsluitend aan zakelijke klanten die actief zijn in de taartdecoratiebranche.

Gegevens

Kerstmis komt sneller dan je denkt met deze Katy Sue mould Holly & Mistletoe! Deze leuke Kerst mould is ontwikkeld in samenwerking met master cake artist Chef Nicolas Lodge. De mould bevat verschillende formaten hulstblaadjes, bessen en mistletoe die ideaal zijn voor het decoreren van Kerst thema taarten, cupcakes en meer. Het fijn gedetailleerde ontwerp van deze Katy Sue mould zorgt ervoor dat je iedere keer weer een perfect resultaat hebt.

De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten, je kunt hem namelijk gebruiken met koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.

Hoe te gebruiken: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen.

Voor gebruik de mal wassen en drogen. De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.

De Katy Sue moulds zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en worden gemaakt in hun eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk. De designs zijn van eigen ontwerp, zijn bekroond met meerdere awards in Amerika en het Verenigd Koninkrijk en dragen het copyright van Katy Sue Designs Ltd©.

Afmeting small hulstblad: circa 4 x 2,2 cm.
Afmeting large hulstblad: circa 4,6 x 2,5 cm.
Afmeting holly berry culp: circa 1,8 x 1,4 cm.
Afmeting small mistletoe blad: circa 3,3 x 0,8 cm.
Afmeting large mistletoe blad: circa 4,2 x 0,8 cm.
Afmeting mistletoe bes trio: circa 1,3 x 1,1 cm.
Afmeting bes: circa 0,7 x 0,7 cm.

Meer informatie
Meer informatie
EAN5060114806900
MerkKaty Sue
Omverpakking1
Handelseenheid3
Thema'sKerst
MateriaalSiliconen
Soort moldsFondant / Marsepein
Downloads
Voedingswaardetabel niet beschikbaar