Gebruik de grid view!

Dankzij de nieuwe grid view op onze website, die 4 producten naast elkaar toont, wordt het mogelijk veel meer producten op één pagina af te beelden dan voorheen mogelijk was in de lijst. U kunt gebruikmaken van deze grid view door bovenaan de categoriepagina op het icoontje met de negen vierkantjes te kiezen, zoals aangegeven in dit voorbeeld.

Overzichtelijke info
De grid view gaat niet ten koste van de hoeveelheid data die u in één oogopslag te zien krijgt. Door met uw cursor over de producten te scrollen, worden de producten als het ware omgedraaid waarmee u de belangrijkste informatie bij de hand heeft zonder door te hoeven klikken. Geen behoefte aan het omdraaien van de producten maar wel aan de informatie die daarbij getoond wordt? Klik dan op het meest rechtse icoontje bovenaan de categoriepagina om de producten vast te zetten en alleen de achterkant te tonen.

Doorontwikkeling grid view
Hoewel de grid view nu al bruikbaar is, is de oude list view op dit moment nog standaard. U dient dan ook handmatig voor de grid view te kiezen. Binnenkort zal echter de grid view de standaard worden en zult u dus bewust voor list view moeten kiezen indien u de producten liever in een lijst getoond ziet worden. Ook wordt er op dit moment nog aan gewerkt om de door u gekozen instellingen te onthouden, ook als u naar een andere pagina gaat of als u uitgelogd bent geweest. Voor nu zult u in dat geval weer opnieuw uw keuze voor de grid view kenbaar moeten maken.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze nieuwe functie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Meer weten over de doorontwikkeling van onze website? Lees hier wat we al optimaliseerden sinds de lancering en wat er nog op onze to-dolijst staat!

Image - Use the grid view