Drie soorten glazes, welke te kiezen?

Driptaarten en mirror glazes, je ziet ze tegenwoordig overal langskomen. Indrukwekkende verschijningen, die voor velen waarschijnlijk net een stapje te ver lijken. Niet met FunCakes! Drie nieuwe producten van FunCakes maken het voor iedereen mogelijk zulke taarten te maken: de nieuwe Dip ’n Drips, de Glaze Toppings en de Mirror Glazes doen het werk voor je. Maar wanneer en hoe gebruik je welk product?

De FunCakes Dip ’n Drip is de verbeterde vervanger van de FunCakes fondantglazuur. Deze substantie verwarm je in de magnetron om hem vloeibaarder te maken. Vervolgens kan deze over een taart gegoten worden, of dip je er cupcakes, donuts of cakepops in. Het glazuur droogt op en geeft een mooie glans. De Dip ’n Drips zijn verkrijgbaar in de Halloweenkleuren zwart en oranje, en de Kerstkleuren rood en groen. De witte variant zal binnenkort ook worden omgezet naar de verbeterde receptuur en dus Dip ’n Drip Wit gaan heten. Bekijk ook eens de Mix voor Dip ’n Drip Wit: deze werkt hetzelfde, je moet er alleen zelf water aan toevoegen.

Met de Glaze Toppings en Mirror Glazes maak je spiegellagen over taarten, bavarois en desserts. Ga je enkel voor een spiegelende toplaag? Kies dan een van de smaken en kleuren Glaze Toppings. Wil je je taart volledig bedekken onder een spieggellaag? Gebruik dan de Mirror Glaze, deze is namelijk geschikt om ook de zijkant van de taart te bedekken. Voor het beste resultaat giet je de Mirror Glaze over bevroren taarten en desserts.

Image - Three types of glazes