Kleurrijk nieuws! Ontdek FunColours van FunCakes

Met het FunColours-assortiment van FunCakes weet u één ding zeker: u haalt kleur uw winkel in. De tubes gels en potjes (sparkle) dusts, zijn allemaal verpakt in handige doosjes die zowel geschikt zijn om staand of hangend te presenteren. Ziet u het uw winkel al sieren?

De zeer geconcentreerde FunColours Gels geven met een enkel druppeltje levendige kleuren aan crèmes, fondant, marsepein, icing en beslag (want bakstabiel tot 200°C!). De clean flip cap waarover de tube beschikt is zo ontworpen dat de kleurstof niet achterblijft op het dopje en dat de gel nauwkeurig gedoseerd kan worden. Maar liefst 21 kleuren zijn er bovendien beschikbaar.

Met de meer dan 50 (sparkle) dusts breng je glans en glitter aan op je creaties. Verdeel bijvoorbeeld wat dust over je taart voor de perfecte finishing touch of laat je suikerbloemen tot leven komen door er een glanzend effect aan te geven. De dusts zijn eenvoudig te mixen met elkaar en met alcohol, zodat ze ook geschikt zijn voor het maken van eetbare verf.

Laat FunColours nog meer de aandacht trekken door een display met gels op uw toonbank te plaatsen! Daarbij meegeleverd krijgt u bovendien een tweede display met leuke FunColours-ansichtkaarten om weg te geven aan uw klanten. Zo staat niets u nog in de weg voor een fantastische lancering!

Image - Colourful news 1