Nieuwe huisstijl

Kent u het? Uw ooit zo geliefde jasje zit na verloop van tijd toch niet meer zo lekker. Het is hier en daar wat verkleurd, knelt lichtelijk en is niet meer helemaal van deze tijd. Niet zo gek ook, na bijna 10 jaar.

Zo werd het ook voor ons tijd voor iets nieuws. Het afgelopen jaar werd er hard gewerkt om CakeSupplies een nieuw jasje aan te meten. En eerlijk is eerlijk, hij zit weer als gegoten. Vanaf nu zullen al onze uitingen voorzien zijn van een nieuw logo en nieuwe huisstijl en zult u bovendien via onze gloednieuwe site uw orders kunnen plaatsen.

Om veiligheidsredenen zult u bij de eerste inlog op onze nieuwe site gevraagd worden een nieuw wachtwoord aan te maken. Uw gebruikersnaam kunt u wel gewoon blijven gebruiken. Wij zullen er verder alles aan doen om de overgang naar de nieuwe site vlekkeloos te laten verlopen, maar mogelijk ondervindt u er toch enige hinder van. In dat geval vragen we u het op een later moment nog eens te proberen. Mocht de hinder aanhouden, neem dan vooral contact op met onze klantenservice.

Image - New corporate identity