Wilton Candy Melts® Bright White 340g

SKU
03-0073
Merk
Wilton
EAN
070896490070
Omverpakking
15
Handelseenheid
15

Klant worden bij CakeSupplies

Helaas, u bent nog geen klant bij ons en kunt daarom de prijs- en bestelinformatie nog niet zien.

CakeSupplies is voor elke professional in de taartdecoratiebranche dé groothandel voor het inkopen van taartartikelen en ingrediënten. Het brede assortiment, dat continu wordt uitgebreid en vernieuwd, bestaat uit ruim 5000 artikelen van topkwaliteit. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 kwaliteitsmerken zoals FunCakes, Wilton, Satin Ice, PME & JEM, Rainbow Dust, Renshaw, Squires Kitchen, FMM, House of Marie, LorAnn Oil en meer.

  • One-stop-shop
  • Snelle levering: meer dan 5000 producten op voorraad
  • Persoonlijke ondersteuning gebaseerd op internationale ervaring en kennis
  • Eerlijke en competitieve condities

CakeSupplies levert uitsluitend aan zakelijke klanten die actief zijn in de taartdecoratiebranche.

Gegevens

De Candy Melts® Bright White zijn veelzijdig en makkelijk in gebruik en hebben een heerlijke chocolade smaak. De chips smelten makkelijk, gebruik een Candy Mold om de mooiste figuurtjes in de leukste kleurtjes te maken. Bij gebruik van een lollipop mold + sticks maak je heel makkelijk heerlijke en originele lollies.

Deze Candy Melts® blijven bij het smelten iets dikker dan bij de andere kleuren. Wij adviseren om deze te verdunnen met FunCakes Cacaoboter drops.

Vanwege temperatuurverschillen kunnen de Candy Melts® tijdens het transport en in de opslag smelten. Ze kunnen nog steeds gebruikt worden, maar kunnen wellicht niet arriveren in de oorspronkelijke vorm. Volg de normale instructies op de verpakking voor het verwerken van de Candy Melts®.

Ingrediënten: suiker, gedeeltelijk gehydrogeneerde palmpitolie, kleur (E171), volle melk stoffen, melk eiwitten, magere melk stoffen, aroma, emulgator (soja-E322), zout. Voor allergenen zie de vet gedrukte ingrediënten.

Dit product bevat genetisch gemodificeerde suiker en soja.

Inhoud: 340 gram.

Meer informatie
Meer informatie
EAN070896490070
MerkWilton
Omverpakking15
Handelseenheid15
Thema'sDelicious donuts, Candy table, Cakepops
KleurWit
SmaakVanille
Downloads
Voedingswaardetabel